O ADEVARATA EXPERIENTA DE TEXTURI, MATERIALE SI CULORI

Primele clipe pe care le petreci într-o casă, sală de așteptare sau în orice alt tip de încăpere, influențează enorm percepția gradului de confort și siguranță. Elemente subtile te pot face să te simți „ca acasă” ori să îți țină toate simțurile în alertă.

Furniture is meant to be used and enjoyed

Natalie Morales

Ce este diferit între recepția unui hotel “primitor” și cea a unui hotel în care te întrebi dacă este bine să te cazezi sau nu? Între un birou în care lucrezi cu plăcere și unul în care te gândești cât de repede poți să pleci acasă? Sau între o sufragerie în care te relaxezi pe deplin și una în care permanent ai vrea să schimbi ceva?

Diferență stă în forme, culori, proporții și compoziția materialelor folosite care, pot fi alese la întâmplare, doar pentru a umple un spațiu gol, sau pot fi alese cu mare grijă pentru a crea o plăcere vizuală și tactilă, o anumită atmosferă și un design interior cu stil.

Suntem creatori de mobilă cu stil. Nu facem doar niște simple piese de mobilier, ci construim proiecte de design interior care să ofere deopotrivă funcționalitate, dar și plăcerea de a petrece câteva clipe sau ore întregi într-o încăpere mobilată cu mult bun gust. Lucrăm în lemn, sticlă, metal, corian sau orice combinație de materiale care reușește să dea naștere cel mai bine unui impact vizual pozitiv în stilul dorit de fiecare client în parte.

Te invităm să descoperi o parte din lucrările noastre de portofoliu care, dorim noi, să îți transmită un mesaj simplu: Profi Stil poate să transforme orice spațiu interior în unul special, fie că este vorba de o locuință, un spațiu de birouri sau un spațiu public.

Ai un proiect de design interior pe care vrei sa-l discutăm?

PROIECTELE NOASTRE

BĂI ȘI LAVOARE CORIAN

Baia stabilește standardul de curățenie și igienă al oricărei locuințe, birou sau spațiu public.

Deși sunt reguli stricte ce trebuie respectate pentru a asigura o bună funcționalitate, o baie privată sau publică poate fi transformată într-o încăpere extrem de atractivă din punct de vedere vizual.

BLATURI DE BUCĂTĂRIE

Elementul central al unei bucătarii este blatul ce crează spațiul principal de lucru.

Alegerea tipului de blat este foarte importantă. Trebuie să ții cont de rezistentă, culoare și formă pentru a asigura durabilitate și integrarea perfectă în stilul ales pentru bucătăria, fie că este vorba de locuința ta sau o bucătărie profesională.

MOBILIER

Mobilă îmbracă o încăpere pentru ani de zile.

Poate cu excepția unui bar sau a unui magazin ce își propun să păstreze o imagine fresh în fața clienților schimbând piesele de mobilier după câteva luni, în general este vorba de o investiție pe termen lung. Alegerea mobilei potrivite este, așadar, un proiect serios, ce trebuie făcut cu multă responsabilitate. Profi Stil te poate ajută să alegi mai ușor oferind servicii de proiectare, creând apoi machetele aprobate și livrând mobila dorită.

PLACĂRI

Pereții sunt, pentru un arhitect, o piesă de rezistență în ansamblul unei clădiri și un element de delimitare al încăperilor.

Pentru noi, pereții sunt elemente ce pot participa activ la crearea unui anumit design interior. Privim pereții ca suprafețe de lucru pe care le putem transforma, prin placări diverse. Îi folosim pentru a imprima un anumit stil unei încăperi, completând povestea pe care o spune mobilierul ales.

RECEPȚII

Recepția este primul contact pe care îl are un client cu biroul sau cabinetul tău

Este o adevărată carte de vizită pe care o poți „desena” într-un mod banal sau o poți transforma într-un adevărat element de atracție.

RESTAURANTE

De câte ori ai remarcat un restaurant pentru felurile sale de mâncare și de câte ori ai revenit într-o astfel de locație pentru atmosfera plăcută?

Exact. De multe ori, nici nu este vorba de cât de sofisticat este meniul ci de cât de bine te-ai simțit, iar designul interior are un rol extrem de important. Într-o industrie atât de competitivă, poți ieși în evidență printr-un mobilier deosebit, care să transforme cele câteva zeci de minute ale unui client într-o adevărată experiență vizuală

OFFICE

Timpul petrecut la birou este o parte importanta din viata moderna.

Modul în care îți organizezi biroul spune foarte multe despre tipul de personalitate pe care îl ai. Noi va putem furniza  solutii profesionale in amenajarea cu mobilier a  birourilor,  selectand toate piesele astfel încât să fie în armonie cu ceea ce exprimă spațiul pe care îl vor ocupa si in final sa  să formeze un tot unitar.

SPAȚII COMERCIALE

Modul de prezentare este, de multe ori, la fel de important ca și produsul în sine.

Mobilierul unui spațiu comercial contribuie decisiv la atragerea clienilor și mai ales la fidelizarea acestora, este parte din brand-ul pe care dorești să îl construiești și care îți aduce în timp plus valoare.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Apreciem in mod deosebit profesionalismul, seriozitatea, competenta, inspiratia, bunul gust, amabilitatea, calitatea, eficienta, preturile si corectitudinea partenerilor nostri de la compania Profi Stil. Ne face placere sa ne numaram printre colaboratorii vechi ai acestei firme si speram sa ramanem pe aceeasi traiectorie ascendenta a lucrului impreuna.

PROF. UNIV. DR. ING. CRISTIAN NICULESCU Director General Editura NICULESCU

CU CINE AM LUCRAT