BUN VENIT!

PORTOFOLIU

BĂI ȘI LAVOARE CORIAN®

PORTOFOLIU
CARREFOUR BRASOV
CARREFOUR COLENTINA
IRIS MALL
LAVOARE DIVERSE
SHOPPING CENTER PLOIESTI
MALL VULCAN BUCURESTI
MEGA MALL BUCURESTI
SHOPPING CITY PIATRA NEAMT
TEAHA HOLDING
TARGU JIU
VOB
CINEMA CITY

Baia stabilește standardul de curățenie și igienă al oricărei locuințe, birou sau spațiu public. Deși sunt reguli stricte ce trebuie respectate pentru a asigura o bună funcționalitate, o baie privată sau publică poate fi transformată într-o încăpere extrem de atractivă din punct de vedere vizual.

Materialele moderne și oferta largă de baterii, sisteme de iluminat sau alte accesorii pe care le poți alege pentru o baie în ziua de astăzi, ne oferă și nouă posibilitatea de a inova și crea modalități inedite de amenajare a unui astfel de spațiu cu un mobilier de baie inedit. Folosim materiale rezistente în timp și ușor de curățat precum Corian®, MDF vopsit sau lemn, tratate special pentru a rezista într-un mediu cu o umiditate ridicată.

Putem realiza blaturi de mari dimensiuni și îmbinări invizibile care nu permit acumularea mizeriei. Venim cu soluții inedite precum uscătoare de mâini înserate în mobilier sau alte elemente care să surprindă și să ofere unitate întregului mobilier. Pentru băi destinate mamei și copilului, realizăm mobilier special dominat de Corian®, un material cu proprietăți antibacteriene. Acordăm cromaticii o importanță deosebită, putând să asigurăm aproape orice culoare sau combinații de culori pentru a integra mobilierul de baie în stilul ales al întregii clădiri.